Nieuws
Ter herinnering aan het WK Cyclo-Cross 2018 in Valkenburg komt er een speciale ‘WK Cyclo-Cross 2018 Trail’ op de Cauberg. Gert Veenhuizen (op de foto links), voorzitter van het WK Cyclo-Cross 2018, overhandigde aan Jean Debeij (op de foto rechts), secretaris van de Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg (MOZL), een startbord en een finishbord voor de speciale WK Trail die loopt over een gedeelte van het officiële WK parcours.

Naast deze borden ontvangt MOZL ook een cheque van €3.500,- waarmee ze de officiële mountainbikeroute op en om de Cauberg gaan vernieuwen en verbeteren komend jaar. “Met deze bijdrage willen we voor de omgeving van Valkenburg ook graag iets achterlaten na een prachtig WK, aldus Veenhuizen”. Jean Debeij van MOZL reageert enthousiast: “De plannen voor de modernisering van de route liggen al klaar en de overleggen met de Gemeente Valkenburg zijn opgestart. Met deze bijdrage kunnen we een aantal prachtige aanpassingen doen”.

De start van de werkzaamheden om de aanpassingen en verbeteringen van de mountainbike route uit te voeren zijn voorzien in het voorjaar van 2019.