Wil jij ook blijven genieten van uitdagende en vernieuwende mountainbike paden in Zuid-Limburg?

MOZL heeft de opdracht om samen met de MTB-verenigingen in Zuid-Limburg de 580 kilometers aan singletracks, paden en wegen te onderhouden, te vernieuwen en uit te breiden.

Elk jaar werken 350 vrijwilligers 8.500 uren aan die routes om ze te optimaliseren en te onderhouden, zodat jij elk weekend kunt genieten van de mountainbike sport.

Wij kunnen dit niet alleen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Jij kunt het werk van MOZL en de clubs steunen door de aanschaf van de MTB-Framesticker Zuid-Limburg. De opbrengst van de framesticker, die voor 10 euro te koop is via deze link, komt ten goede aan het onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van het MTB-routenetwerk in Zuid-Limburg. We hebben plannen om dit netwerk de komende jaren uit te breiden met maar liefst 100 kilometer.

In ruil voor je steun kunnen wij samen met de verenigingen aan de slag om jouw weekenden op de Limburgse MTB-paden nog leuker en mooier te maken. De Framesticker word je per post toegestuurd inclusief een informatieflyer met de realisaties uit 2023 en de plannen voor 2024.

Dank je wel voor je steun.

MTB Framesticker 2024

10,00

Categorie:

Beschrijving

Samen met 350 vrijwilligers – die meer dan 8500 uur werkzaam zijn – zorgen wij ervoor dat alle MTB-routes in Zuid-Limburg perfecte staat worden gebracht en gehouden.

Word donateur, ontvang de MOZL support sticker en wij werken verder aan de ontwikkeling en onderhoud van de 26 routes in Zuid-Limburg.

Surf naar www.mozl.nl voor meer info over de werkzaamheden en missie van MOZL.

Word donateur en laat zien dat jij het onderhoud en vernieuwing van de MTB-routes in Zuid-Limburg een warm hart toedraagt.

Je krijgt de sticker thuisgestuurd (+1,09c).

Alvast heel veel dank voor je steun namens MOZL en alle clubs.