MOZL heeft de ambitie om kleinere en compacte bikeparks te realiseren nabij (bestaande) routes met als doel om de jeugd te enthousiasmeren voor de mtb-sport. Het is de ambitie om in 2025 in elk van de vier regio’s minimaal één bikepark aangelegd te hebben. Het eerste bikepark werd in 2022 in Eijsden aangelegd met medewerking van Bikers Oet Eesjde (BoE).

Bikepark Beek

In opdracht van Gemeente Beek realiseert MOZL op het 3500m2 grote terrein rond/achter zwembad de Haamen een MTB-bikepark. Voor beginnende- maar ook gevorderde mtb’ers verreizen er diverse hindernissen zoals een wallride, Step-up, drop-off, skinny.

Bikepark Beek
, Sportlandgoed De Haamen, De Haamen, Beek

Bikepark Eijsden

Dit bikepark biedt een veilige omgeving voor de jeugd om de kneepjes van het mountainbiken spelenderwijs onder de knie te krijgen. Het bikepark is voorzien van jumplines, een houten wallride, evenwichtselementen, een pumptrack, een kombocht en hoogteverschillen. Al vóór de officiële opening bleek dat het bikepark in een grote behoefte voorziet. Bekijk de video voor een impressie van Bikepark Eijsden.

Bikepark Eijsden, Pisartlaan 3, Eijsden

Sponsoren