Nieuws
De Provincie Limburg liet in een persbericht weten MOZL te steunen met een subsidie van 200.000 euro. Daarmee kunnen we onze plannen op het gebied van de aanleg van nieuwe en de aanpassing en verbetering van bestaande mountainbikeroutes daadwerkelijk uitvoeren. Deze subsidie betekent ook een erkenning voor de inspanningen van alle vrijwilligers die de afgelopen tijd hebben geholpen om MOZL-projecten te realiseren. En daar zijn we bijzonder blij mee. De subsidie van de provincie wordt aangevuld met bijdragen van de gemeenten in Zuid-Limburg en sponsoren. MOZL werkt steeds nauwer samen met MTB-clubs, gemeenten en terreinbeherende organisaties. Wij roepen het bedrijfsleven in Zuid-Limburg op om zich ook aan ons initiatief te verbinden.
 
Zie hier het persbericht van de provincie Limburg:https://www.limburg.nl/actueel/nieuws/nieuwsberichten/2018/november/impuls/