Nieuws
We zijn bijzonder trots dat we deze maand de eerste van vier Zuid-Limburgse Trailhubs bij de BUITENPLAATS MECHELERHOF in Mechelen hebben geopend.
De Mechelerhof ligt aan de mooie Mechelen route en dichtbij andere routes zoals de Gulpen en Rabo Vijlen-Epen route.
De ideale uitvalsbasis voor elk MTB avontuur voor jong en oud van beginners tot gevorderde bikers. De Mechelerhof is uitgerust met TRIVIO gereedschappen, pomp en werkstandaard.
De MOZL TRIVIO TRAILHUB gear is te vinden bij de wasserette nabij de receptie en in het weekend in de fietsenstalling tegenover de receptie.
De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag. Het repareren van je bike dien je echter wel zelf te doen……
Buitenplaats De Mechelerhof ligt midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg, dicht tegen de Belgische grens in het rustieke dorpje Mechelen. Het is een rustig en zeer ruim opgezet vakantiepark in typisch Limburgse vakwerkbouwstijl. Het is dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingenfietstochten en leuke dagtrips in het aantrekkelijke heuvellandschap van Zuid-Limburg en het beschermde natuurgebied in het Geuldal.

Bij Buitenplaats de Mechelerhof kunt u verblijven in 2, 4 of 6 persoons ruime en luxe geschakelde vakantiewoningen en tevens genieten van de talrijke faciliteiten die ons vakantiepark biedt. Het mooiste plekje in Limburgs Heuvelland!