Nieuws

Brasserie Bie de groeve in Meerssen is de zesde official trailhub van MOZL in Zuid-Limburg. De Brasserie ligt op het terrein van camping ’t Geuldal op een mooie rustplek midden in natuurgebied Meerssenderbroek. Bie de Groeve is ideaal gelegen aan de Meerssen en Shimano Valkenburg MTB routes.

Onder het genot van een streekbiertje of -gerecht kun je mijmeren over je volgende route door de hellingbossen tegenover de brasserie. Over je fiets hoef je je geen zorgen te maken: die staat in het zicht op de speciale fietsparkeerplek. Fietssloten zijn (tegen betaling van borg) verkrijgbaar bij de brasserie. Naast een mooie rustplek is brasserie Bie de groeve ook een ideale start- en finishlocatie: parkeergelegenheid is er volop en de fiets kan afgespoten worden. Op de camping bij de brasserie -Camping ’t Geuldal- kun je douchen, zodat je aan het einde van je tocht weer fris de auto in kan. Zelfs handdoeken en shampoo zijn verkrijgbaar. Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden: met eigen kampeermiddel, in een chalet of in een volledig ingerichte safaritent.

Kortom de ideale start en finish locatie voor jouw MTB rit door Zuid-Limburg.

Meer info vind je op www.biedegroeve.nl en op www.camping-geuldal.nl

*Openingstijden
De brasserie is dagelijks geopend van 10-22.30 uur
De camping is geopend van 1 april tot 23 december (gebruik van douche hele jaar door)