Nieuws

Zaterdag 19 maart is de Official Trailhub Strijthagen geopend. Deze trailhub is verbonden aan Sportpark Strijthagen te Landgraaf.

Strijthagen is de uitvalsbasis voor MTB Club Discovery. Jeugd uit Landgraaf en de wijde omgeving gaat van hieruit met de mountainbike op pad. De tocht begint steevast met de pumptrack, dat naast de sporthal is aangelegd. De nieuwe trailhub is het startpunt voor de Strijthagen-route, die eenvoudig gecombineerd kan worden met de Heerlen-, Brunssummerheide- en Roode Beek-routes. Er zijn ruime parkeermogelijkheden.

MTB Club Discovery treedt richting MOZL op als sponsor namens het sportpark en weet zich daarbij enthousiast gesteund door de Gemeente Landgraaf. Beide partijen treden gezamenlijk op om de routes in de gemeente te verbeteren. MOZL is blij dat met Official Trailhub Strijthagen een nieuw steunpunt aan het mtb-routenetwerk in Zuid-Limburg is toegevoegd.