Wil jij ook blijven genieten van uitdagende en vernieuwende mountainbike paden in Zuid-Limburg?

MOZL heeft de opdracht om samen met de MTB-verenigingen in Zuid-Limburg de 490 kilometers aan singletracks, paden en wegen te onderhouden, te vernieuwen en uit te breiden.

Elk jaar werken 350 vrijwilligers 8.000 uren aan die routes om ze te optimaliseren en te onderhouden, zodat jij elk weekend kunt genieten van de mountainbike sport.

Wij kunnen dit niet alleen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Jij kunt het werk van MOZL en de clubs steunen door de aanschaf van de MTB-Card Zuid-Limburg. De opbrengst van de card, die voor 10 euro te koop is via deze link, komt ten goede aan het onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van het MTB-routenetwerk in Zuid-Limburg. We hebben plannen om dit netwerk de komende jaren uit te breiden met maar liefst 115 kilometer.

In ruil voor je steun kunnen wij samen met de verenigingen aan de slag om jouw weekenden op de Limburgse MTB-paden nog leuker en mooier te maken. Daarnaast kun je bij de verschillende VVV-winkels en geselecteerde fietsenwinkels de unieke MOZL 2021 framesticker ophalen, waarmee je laat zien dat je MOZL een warm hart toedraagt.

MTB FRAMESTICKER 2021

10,00

Categorieën

Beschrijving

Samen met 350 vrijwilligers – die meer dan 8000 uur werkzaam zijn – zorgen wij ervoor dat alle MTB-routes in Zuid-Limburg perfecte staat worden gebracht en gehouden.

Word donateur, ontvang de MOZL support sticker en wij werken verder aan de ontwikkeling en onderhoud van de 21 routes in Zuid-Limburg.

Surf naar www.mozl.nl voor meer info over de werkzaamheden en missie van MOZL.

Word donateur en laat zien dat jij het onderhoud en vernieuwing van de MTB-routes in Zuid-Limburg een warm hart toedraagt.

Je krijgt de sticker thuisgestuurd (+0,90c) of je kunt deze ophalen bij de VVV winkels en of wielerzaken in Zuid-Limburg.

Alvast heel veel dank voor je steun namens MOZL en alle clubs.

De framestickers zijn op te halen bij de volgende adressen:

Bikeboutique (Elsloo)
Bikestore Gadet (Maastricht)
Cycles Jean Habets (Schin op Geul)
FRAMED (Margraten)
George Walstock (Maastricht)
Jef Abels Bikes (Gulpen)
Roger Wijnen (Geleen)
Shimano Experience Center (Valkenburg)
Toma Cycles (Kerkrade)
VVV Zuid-Limburg, Limburg winkel Valkenburg
VVV Winkel Sittard
VVV Winkel Heerlen
VVV Winkel Gulpen
VVV Winkel Vaals

 

Wil jij ook een framestickers-uitdeeladres worden, neem dat contact op met MOZL.