Download file: Mechelen-mtb-route-2021-05-11.gpx

Lengte: 23 km

Hoogte: 433

Startlocatie: Mechelerhof, Spetsesweide 5, Mechelen

De startplaats van de route is buitenplaats De Mechelerhof. Deze ligt midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg, dicht tegen de Belgische grens in het rustieke dorpje Mechelen. Het is een rustig en zeer ruim opgezet vakantiepark in typisch Limburgse vakwerkbouwstijl. Het is dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingenfietstochten en leuke dagtrips in het aantrekkelijke heuvellandschap van Zuid-Limburg en het beschermde natuurgebied in het Geuldal.

Bij vakantiepark Buitenplaats de Mechelerhof kun je verblijven in 2, 4 of 6 persoons ruime en luxe geschakelde vakantiewoningen en tevens genieten van de talrijke faciliteiten die het vakantiepark biedt waaronder een afspuitplek voor je MTB, fietskluizen en opbergstalling en zeer binnenkort ook nog een goed uitgeruste werkplaats mogelijk gemaakt door Trivio.

Omgeving: De Mechelen route is gelegen rond de dorpjes Mechelen en Eijs en kent zeer mooie vergezichten wat maken deze route extra attractief maakt.
Routekenmerken: De Mechelen route is uitermate geschikt voor beginners. Gevorderden kunnen deze route zwaarder maken door meer snelheid te ontwikkelen. Lange beklimmingen zijn een zeer mooi onderdeel van de Mechelen route. Voor gravel bikers is deze route uitermate geschikt.

Official Trailhub

Aan deze route is de Official Trailhub Buitenplaats De Mechelerhof (tevens startlocatie) gelegen.